måndag 31 maj 2010

Oj oj oj...


Vad mycket gult det var här! Det är så vackert och luktar så gott! Så var ännu en arbetsdag till ända och en ny vecka är i full gång. Helgen har varit intensiv, var på kurs i Skara i agility för Anita Axelsson. Fullproppat med en massa ny information två dagar i sträck. Kul och lärorikt! Jag sov över hos mamma och pappa så jag slapp åka fram och tillbaka i onödan. Det var skönt, plus att man fick chans att umgås lite med päronen och äta mammas goda champinjonpaj! :-) Och naturligtvis tittade vi på schlagern oxå. Det var nog rätt låt som vann, den var riktigt bra. Tyckte om Belgiens bidrag oxå.

onsdag 26 maj 2010

Promenix


Tar en liten Promenix på hundklubben innan det är dags för föreläsning där. "vad säger hunden" var temat. Ja det är frågan, vad säger hon egentligen? Har vart ledig halva dan idag, gött! Hade precis ett blodsockerfall och känner mig som på bilden ;-). Blir helt svettig och skakig och konstig. Suck det är så jobbigt. Får såna jämt.... Nej nu är det bäst jag letar mig tbx till klubben så jag inte missar föreställningen!

måndag 24 maj 2010

Doftar heaven!


Det har är min mammas absoluta favoritblomma. Och jag tror nog att det har blivit lite åt min favvo oxå. Den har ju otroligt söta blommor och som sagt, liljekonvaljdoft är nog en av dom mest underbara dofterna!

söndag 23 maj 2010

Slottslunch


Familjen är på Bjertorp och firar mammas och pappas 40-åriga bröllopsdag. Vi käkar 3 rätters och har det fint på slottet. Precis avklarat förrätt och varmrätt och väntar på efterrätt. Inte varje dag man gör sånt här så då får man passa på att lyxa till det lite :-) Mamma och pappa visste inget, jag bara ringde en stund innan och sa att dom skulle göra sig klara och sätta på sig finkläderna sen kom jag och hämta dom och dom visste inget vart vi skulle åka. Men jag lyckades lura dom några gånger på vägen vart vi skulle ;-)

lördag 22 maj 2010

En sport för ALLA!


Agility är verkligen en sport för alla, här tävlar gamla gubbar, gamla tanter, unga tjejer, unga killar, små barn och allt där emellan. Och alla tävlar på lika villkor, alla mot alla, tja förutom storleken på hunden då. Det tycker jag är en stor tjusning med den här sporten, plus att både människor och hundar tycker det är fenomenalt roligt! :-) varför sitter annars en massa folk ute i alla väder, ösregn och stekande sol i kanske 10 timmar i sträck bara för att vara ute och köra en bana med hunden i ca 30 sekunder!!! Låter lite puckat, jag vet. ;-)

fredag 21 maj 2010

Food time!


Sitter och äter lunch mitt i skogen! Normalt? Nej antagligen inte! ;-)

tisdag 18 maj 2010

Finbesök! :-)



Gnägg


Åh dom har släppt ut fölisarna :-) Lovely!

måndag 17 maj 2010

Dålig uppdatering, sorry!


Har vart lite dålig uppdatering på bloggen.
Har vart långledig, 4.5 dags ledig. Körde halva dan i onsdags i stan kul med lite omväxling sen åkte jag hem o tog helg :-) . På torstagen var jag på hundklubben och skulle kolla på agilityträningen, men när jag kom dit var det ingen där, tydligen var det inställt och ingen hade sagt till mig :-(

I fredags var jag i Göteborg för återbesök hos sjukgymnasten. Och Zinnie blev till 95% friskförklarad! Hon hade ont i 1 tåled i vänster tassen, annars hade hon inget att anmärka på, hon tyckte hon kändes fin! :-) Fortfarande inget jätte positivt besked ang. agilityn men men. Vi får se om hon håller för det.

På lördagen var jag och rehabsimmade med vovven, jättekul tycker hon att det är men hon blev trött det sista.
Och igår firade jag gubben min som fyllde halv jämt :-). Och idag är det måndag morgon :-( Kortet är förresten från igår när vi gick lite hiking i skogen, då Zinnie skrämde en stackars älg, 2 ggr ;-)

torsdag 13 maj 2010

Cool bil, kanske...


Den här lille raringen har några ponnysar under huven, närmare bestämt en 2700 små gotlandsruss som springer iväg över ängarna. Dom galopperar på i 6.11 sek på en stripp på 402 m med 388 km/h över mållinjen. Dom gnäggar glatt när dom kommer i mål!

lördag 8 maj 2010

Mat!


Mamma och pappa och jag har varit på Axevalla marknad, det var svinkallt så nu värmer vi oss med lite thai mat. Mums! :-)

fredag 7 maj 2010

Blåsigt värre.


Jösses vad det rycker och sliter i bussen idag. Det blåser kraftigt här. Har åkt över uddevallabron och där hände det spännande saker. Varningsskyltarna var befogade kan jag säga. Den här dj+&¤§a bussen är så vindkänslig! Man får ju träningvärk i armarna... suck...

torsdag 6 maj 2010


Helt perfekt tecknade "simpson-moln" :) ,ja ni som har sett serien förstår nog vad jag menar.

onsdag 5 maj 2010

Day off!


Är helt ledig idag. Lovely! Tar just nu en långpromenad i solen. Det blåser kallt men nu börjar det bli lite varmt innanför jackan. Var ju ute en halvtimma med Zinnie först oxå. När jag kommer hem ska jag nog måla en trädgårdssoffa, den börjar se lite ful ut. I em ska jag åka till stan och klippa mig, äntligen, har fått vänta länge på att hon hade en tid. Det blir nog lite färgklickar i burret oxå! Får ju försöka bli lite vårfräsch :-) ja ja det är nog kört för det, är för gammal och ful för det. Men som sagt man får ju försöka ;-)

tisdag 4 maj 2010

Hur lyckas man?


Varför körde han inte bara mellan trädet och stenen istället? :-S

söndag 2 maj 2010


Idag är vi ute och går mitt i ett kalhygge ( aj, Zinnie släppte precis en stor gren på min fot ) det här är nyttigt för fröken hund. Att lyfta ordentligt på alla 4 tassarna ordentligt. Igår var vi och rehabsimmade, det var helt ok sa hon. Dyrt men oh så nyttigt och bra träning utan belastning.