lördag 30 januari 2010

Årsfest


Nu är det Årsfest i Vänersborgs motorklubb. Vi har ätit jättegott och nu har det varit prisutdelning och snart blir det dessert. Jag fick som synes ett STORT pris! Fick det för att jag varit mest aktiva kartläsare i klubben i fjol. Den väger tungt ;-)

Japp, som synes blir det tidigt idag oxå, ingen rast och vila idag inte. Hela dagen är fullsspäckad. Om ca 1 h kommer trollhättegänget hit så då drar vi på agilitytävling i Tibro. Team speedy på nya äventyr :-). På vägen måste jag in på jobbet och göra redovisningar eftersom månaden är slut nu. Sen hem och direkt göra mig iordning för årsfest i motorklubben... Pust....

fredag 29 januari 2010

Jag går fort...


Det är fullmåne ute och månljus som strilar ner mellan träden i skogen är bland dom mest creepy sakerna jag vet. Detta tack vare en super äcklig vampyr film jag såg när jag var yngre, typ 25 år senare sitter detta fortfarande i. Så jo man blir påverkad av film...

tisdag 26 januari 2010

Dagens bästa köp!


Eller rättare sagt gårdagens.... Fatta hur go den här mössan var att ha på sig! Varm och mjuk och gosig. Man ser väl säkert ut som en flarne i den men det skiter jag i. Varför har jag inte köpt en sån här mössa förut? ? Det är dagens bästa tips: gå och köp en sådan här, en vanlig mössa kan slänga sig i väggen :-)

lördag 23 januari 2010

Mmmmm


Helt tyst och stilla. Solen skiner. Alldeles själv i skogen. Stanna upp och njut av livet, man får påminna sig själv om det ibland för annars glömmer man bort det.....

fredag 22 januari 2010

Läsarhörnan


Förra boken avslutades igår och som tur var kom jag ihåg att ta med mig en ny bok idag, så nu får det bli den här som prövas. Hoppas att den är bra, verkar som att jag har en stund över så nu ska jag sätta tänderna i den!

onsdag 20 januari 2010


Zinnie har hittat en STOOOOR snöhög :-)

tisdag 19 januari 2010

Gästspel


Idag gästspelar jag i den gamle Nissanen, han är inte så gammal men den är sliten som fan för det är en slit o släng buss som ingen verkar ta riktigt ansvar för....tex verkar det inte vara någon som har bytt torkarblad på evigheter så jag ser inte ett skit ut! Suck! Min buss är på service och får lite TLC!

söndag 17 januari 2010

110


Nu bränner jag motorväg. Har varit och tränat agility. Zinnie var super peppad och tyckte det tar skitskoj. Vi tränade lite kombinationer från klass 3 banorna i helgen. Kul att känna lite på svårigheterna från internationella tävlingar.

Bilspel


Naturligtvis var det bilspel på festen med så många bildårar. Och jag vann! ! ! ( Tjejklassen ) men jag hade bra tid även bland killarna. Ha! ;-)

lördag 16 januari 2010

Besiktning


På väg till race of freaks. Det är en fest för en massa rally tokiga folk. Inbjudan var gjord som en inbjudan till rally tävling och nu var det pilat som till en tävling med skylt besiktning, anmälan, serviceplats, kärrparkering och en målflagga! Humor!

torsdag 14 januari 2010

Bambi!


Fick lite naturupplevelse såhär på arbetstid. :-) Fint som på ett vykort.

måndag 11 januari 2010

Buren ...


Denna bur inhandlades på My Dog i helgen. Och det var den samma buren som orsakade att vi fick åka ner på söndagen oxå... Attans oxå ;-) köpte fel storlek. Den buren jag har nu är lite för liten till min prinsessa. Så jag köpte en STOR bur! Men när jag kom hem på lördag kväll och packade upp den så var den stor som ett mindre slott! ! Lite för stor att kånka omkring på eftersom jag inte har någon grand danois. Så jag bytte mot storleken mindre men den är ändå större än den jag har. Vissa skulle säkert tycka att den är ALLDELES för stor för min lilla hund, men endast det bästa är gott nog till ögonstenen! Men det tar bara roligt att åka ner en dag till, vi fick ju se lite mer agility bla. Det inhandlades dessutom oxå ett nytt tankespel, en massageborste, lite vomsnacks ( mumma för en vovve ), tandkräm, tandtugg, lite sockar (till mig)... Tja det var väl i stort sett det.

söndag 10 januari 2010

Yes!


Nu är vi här igen! Och nu sitter vi på agilityn igen ;-) vi var tvungna att åka hit idag igen för att byta en grej jag köpte igår. Ni får se sen vad för grej....

lördag 9 januari 2010

Agility


Nu är det dagens höjdpunkt! Nu kollar vi på agility ( naturligtvis )

My dog!


Yes nu är vi på My Dog i Göteborg! Sveriges största hundmässa med utställningar, tävlingar och massa utställare och säljare och uppvisningar och föreläsningar mm mm.... ALLT om hundar :-)

torsdag 7 januari 2010

Kan jang


Känner en förkylning på gång, så jag kurerar mig så gott jag kan med Kan jang och clementiner för vi ska ut på nåt riktigt kul på lördag så jag får inte bli sjuk just nu....

onsdag 6 januari 2010

Avfrostning


Japp såna här spännand och roliga saker ägnar jag min lediga dag åt... Avfrostning av frysarna. Kom på att det kan vara bra att få sånt gjort, dels för att det behövdes avlägsnas lite isbildning plus att jag var ledig idag och det tar ju lite tid och sen att det är ju perfekt nu när det är så kallt ute! Och kallt är det jäv-ar och snöar gör det i vanlig ordning! Suck! Zinnie är rolig, så fort det lossnar lite is i frysen så tror hon att det kommer någon eller att det är nåt annat hon behöver vakta och varna oss för, för hon ligger här och gruffar och skäller emellanåt :-) nej nu ska jag försöka ägna mig åt mera husmoderliga aktiviteter, nämligen baka bröd! Hur ska detta gå..... :-o

måndag 4 januari 2010

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!





Zinnie fyller 4 år idag! Grattis på födelsedagen gumman!!!
Hon är det dyrbaraste jag har, hon är min ögonsten, mitt hjärtegull och hon betyder ALLT för mig.
Det är hon som alltid blir överlycklig att se mig, hon blir ledsen när jag går, hon är min allra bästa kompis, hon är min träningskamrat, hon lyder mig, vi leker ihop och hon skyddar och vaktar mig.
Min bästa vän; grattis igen!!!

söndag 3 januari 2010

Myspys


Nu har vi varit och tränat lite agility, kul att köra lite igen, det var ett tag sen sist. Det blir ju lite uppehåll så här på vintern, men klubben ordnar träning i ridhus. Zinnie fyller ju 4 år imorgon och det här söta ulliga, gulliga, mysiga, lila halsband med koppel fick Zinnie i födelsedagspresent av mina kompisar i trollhättan! Zin säger vov ( det betyder tack och bock ) dom sa att dom tänkte direkt på mig när dom såg detta, förstår inte vad dom menade med det... Bara för att jag älskar rosa och bling-bling!

Ännu mera nice! :-)


Men - 18 var inte riktigt lika nice.....

Nice!



fredag 1 januari 2010

Ivanhoe!


Ingen nyårsdag utan Ivanhoe! Det är lika mycket tradition som Kalle på jul.... Och den stackarn är skadad hela filmen igenom som vanligt :-(

2010


God fortsättning alla där ute! Jaha då var det ett nytt år igen då. 2010 måste vi börja öva på att skriva nu istället. Känns konstigt... Jösses vad åren går, inte utan att man börjar känna sig gammal snart. Och året börjar med riktig vinter och snöfall, det kanske blir den där riktiga vargavintern dom har spått skulle bli. Jaja isåfall så borde det inte vara så mycket mer än "bara" ca 3 månader av detta! Uppmuntrande va! ?