fredag 31 december 2010

Gott nytt


Ja tänkte att det var dags att önska alla er därute ett riktigt gott nytt 2011, det är ju inte så många timmar kvar nu, herrejösses att 2010 redan har sprungit förbi....Helt otroligt.
Jag har legat i influensa sedan julafton så det har inte varit så kul här inte.
Hela långledigheten blev förstörd utav det. Suck, men vad gör man, var helt utslagen :(
Ska snart ta "kvällspromenaden" med Zinnie för att slippa gå i alla dj--la smällare sen.
Då har man det gjort, sen är det bara att laga till lite god mat o fira nyårsafton!

söndag 26 december 2010

fredag 24 december 2010

Kalletajm kanske?


Klockan är kvart över 3, och vägarna är gaaaanska öde :-P . Endast tomten är vaken, och bara taxi som är ute o kör.....

GOD JUL



GOD JUL



GOD JUL



GOD JUL



GOD JUL





God jul!


Japp det här är tydligen julafton.
Jag och Zinnie mitt i en kolsvart skog runt 6 på morgonen....
Jobbar ju idag men börjar ett par timmar senare, så djurmänniska man är, som alltid sätter djurens hälsa framför sin egen, så tänkte jag naturligtvis att då hinner jag ju ta en ordentlig långpromenad på morgonkvisten, istället för att kanske ha lite sovmorgon :-S .

Även om jag blev förkyld igår och känner mig lätt överkörd just nu så är det rätt mysigt i skogen, fast det är månljus så det är lite läskigt oxå.... :-o

tisdag 21 december 2010

Jingle Bells


Nu djäklars ska jag få lite julkänsla här. Har laddat upp med en massa julskivor som just nu spelas för fulla muggar! :-) kunderna får lyssna vare sig dom vill eller inte... :-) Rudolf och hela gänget är med mig, känns gött!

måndag 20 december 2010

Ja se det snöar


Ja se det snöar, det var väl roligt..... Den gamla visan är redan nu otroligt uttjatad!! Och tänk vad många mer gånger vi kommer få tralla på den sen.... Hur många djä-la gånger som helst :-(

lördag 18 december 2010

Inget badväder....


Näää, är nere vid våran badplats, men det är tyvärr inget badväder :-(. Tur att det är lika kul med snö då! Inte för mig men för en viss svart sak :-P

tisdag 14 december 2010

I en bubbla....


Japp, jag går nästan in i en bubbla den här veckan en gång om året. Varför? Naturligtvis för att det är ju Musikhjälpen på P3 och i Tv och på webben. Det är så himla kul att lyssna på musikhjälpen, det är så himla bra blandning av musik, bättre än under resten av året, även om P3 rules annars oxå! Och i år är det så himla bra programledare :-) sen får man ett bryskt uppvaknande när det är slut efter en vecka och kommer tillbaka till verkligheten igen :-(. Nej nu måste jag lyssna igen!

tisdag 7 december 2010

Slitet


Då sitter man och kör ganska mycket när bilbältet sliter sönder tröjan :-o

måndag 6 december 2010

Måndag


Nu sitter jag på färjan och får äntligen ta det lite lugnt en stund. Det märks att det är måndag idag, för allt har djävlats och krånglat..... Nu ska jag njuta åt utsikten lite, för det är jättevackert!

söndag 5 december 2010

Promenix


Jösses, en promenad har aldrig känts så skön, som nu efter all julmat! Riktigt gött att röra lite på sig nu . Men riktigt gott var det, men attans vad törstig jag är!!!

Julbord


Mums, sitter och äter julbord. Vi är på Kinnekullegården. Jag var här med jobbet för 2 år sen och kom ihåg att det var väldigt gott här. Och eftersom jag missade årets julbord med jobbet så åkte vi hit själva. Har inte ätit på hela dagen för att orka med så mkt som möjligt :-) så nu vräker vi oss!

lördag 4 december 2010

Naturen II


Mycket vackert i skogen. Check! :-) förutom att jag ser dom där mycket mystiska -björn? spåren överallt i skogen. Vet f-n inte vad det är för mysko..... :-S

Naturen


Älg, check!