söndag 31 oktober 2010

Kalas


Är på väg till Hjo på kalas. Det är syrrans och mitt 77- årskalas. Får åka med kära mor och far. Gött att bara åka med för en gångs skull. Mormor är med i bilen oxå. Och alla tårtor och blommor :-)

torsdag 28 oktober 2010

Mörker..


Japp nu börjar det. Mörkret :-( snart är det mörkt vid 3 - 4 tiden. Dags att gå hö i en bubbla för att bara försöka uthärda denna hemska tid vi har framför oss.... Julen är ju rätt mysig men annars finns det inte mycket att vara glad åt ett halvår framåt... Suck!

söndag 24 oktober 2010

Grattis,


Ja grattis grattis till mig själv! Så här firar jag min födelsedag. I en iskall bil på Orust! Kanske ska förklara med att vi är på agilitytävling. Det blåser svinkallt och vi har inte satt upp tältet, utan vi kamperar i bilen istället. Har gått rätt så bra i en klass, snart dags för nästa. Hoppas det finns lite tårta till mig när jag kommer hem. :-)

fredag 22 oktober 2010

Snö


Såna här mängder med snö är det i Skövde. Dom leder nog än så länge :-)

fredag 15 oktober 2010

Gud


Ja det är ju så vackert så man nästan blir religiös! ;-)

tisdag 12 oktober 2010

Snark


Lägger upp fötterna och tar en tupplur. Gött!

söndag 10 oktober 2010

Pvg hem


Är på väg hemåt över stallbackabron. Var först på klubben i Vänersborg och tittade på mina kamrater som gjorde upp om medaljerna i KM i agility. Vi kunde ju inte vara med och försvara varan mästartitel från ifjol, eftersom Zinnie har sträckt sig :-(. Sen kom Björn och hämtade upp mig så åkte vi bort till Torp i Uddevalla och shoppade loss lite. Björn var tvungen att ha en massa grejer till verkstan. Vi festade loss oxå och käkade på MacDonalds. :-o. Så nu är vi på väg hem....

söndag 3 oktober 2010

Agility


Jag kände för att åka och träna lite agility, så då gjorde jag det! :-) men just nu blev Zinnie trött så nu vilar vi lite. Jag har byggt upp en rätt så klurig bana, men hon klarade den felfritt på 3:e försöket. Några klasser svårare än vad vi egentligen kör kan ju förklara med.... Nu ska jag nog bara köra några små kombinationer till sen ger vi oss för idag.

lördag 2 oktober 2010

Skjuva runt.


Ja, undrar om det är sista gången för i år som man har dratt runt på det här åbäket? Har blivit några gånger nu i sommar... Men nu är jag trött på det här. Men så fint vader som det är så skulle jag inte bli förvånad om det blir iallafall en gång till i år... :-(