onsdag 29 september 2010

Mums!


Min hund äter äpple. Och hon äter det fint, som en människa äter äpple! Hon håller det mellan framtassarna och skalar av bit för bit. Så söt!:-)

tisdag 28 september 2010

Checklista!!


Hund: check, Älg: check, Rådjur: check, Hare: check, Katt: check! Och alla inom 5 minuter. :-)

fredag 24 september 2010

Sök


Zinnie är under kommandot "sök". Hon är jättehäftig, jag kan slänga ut eller "tappa" vad som helst bara det luktar godis eller av mig själv. Så står hon spänd som en fjäder och när hon får kommandot så sticker hon iväg som skjuten ur en kanon! Och hon ger sig inte förräns hon hittar det hon söker. Jag kan slänga ut en pinne bland 1000 andra pinnar, men hon kommer alltid tbx med exakt rätt pinne! Häftigt! :-D Förresten, 18 grader varmt kl sex på kvällen i slutet av september, gött!

torsdag 23 september 2010

Det sista....


Nu försvinner den allra sista pusten av sommar/höst, dom skördar det sista höet. Efter det är det kört, då går det bara downhill ner mot vinter och elände :-(

söndag 19 september 2010

Valvaka


Tittar lite på valvakan. Hoppas att rätt parti vinner, alltså absolut inte en massa blåa!!! Än så länge leder rätt parti :-)

Regn :-(


Har suttit i det här sablans regnet i 2 dagar nu. Är i Falköping på tävling. Det regnade massor igår och det fortsätter idag :-( . Tävlingen går upp o ner, läs vidare på hemsidan!

fredag 17 september 2010

Tjuvkik


Har varit o fyndat på Second Hand. Underbart vilka fynd man kan göra där! Bla en ursnygg kappa för 75kr!! Lovely. Plus lite pinaler upp till Hilton. Måste göra detta oftare :-)

torsdag 16 september 2010

Tjohoo


Broöppning! Hurra! :-D

tisdag 14 september 2010

Höstrusk


Ja nu är det riktigt Höstrusk! Regnet strilar ner och det blåser och det var nästan mörkt redan kl 19....snart skriver vi 16 där istället. Hua Hua Hua :-( visserligen kan det vara mysigt med höst, men det är svårt att njuta av den eftersom man vet att den plågsamma vintern snart kommer :-(

Nummer


Snygg nummerserie va? Över 21.000 mil.... Betänk då att bussen bara är ca 2 år gammal... Ja jo, man lägger några mil bakom sig i det här jobbet! Jösses vad det blåser idag oxå då, det är ju ett rätt stort vindfång!

måndag 13 september 2010

Go o glad - kexchoklad!


Just denna kexchoklad var min vinst igår på agility träningstävlingen. Yes, vi vann! Typiskt att hon inte kunde gjort ett felfritt lopp på lördagen när det var officiell tävling....

fredag 3 september 2010

Rally


Är och kollar på rally. Konstigt det är ljust ute men kortet blev mörkt...? Need I say, blir så sugen....

torsdag 2 september 2010

Rysningar


Det ska vara rally här i Trollhättan i helgen. Och dom hade redan satt upp skyltarna. Och jag fick på riktigt rysningar när jag såg dom. Det var så längesen jag fick köra eller åka rally så det är ledsamt.... Rally, mmmm, finns inte mycket bättre! Love it!!