måndag 28 juni 2010

Suck!


Vad ska man lyssna på på radion? Alla sommarvikarier och extraprogram och sånt är ju helt kass!! Skitdåligt! :-( . Tacka vet jag ordinarie morgonpasset i P3, med Martina, Kodjo och Hanna! Dom är super, särskilt Martina, she rules. Lustigt för när hon sände ihop med Olle Garp så tyckte jag att hon var jättedålig. Men nu i den nya konstellationen så är hon så rolig! :-) Men allra mest saknar jag Malin och Patti när dom sände det fredag, lördag och söndag. Dom var bäst! Men nu på sommaren är det lika bra att stänga av radion....

torsdag 24 juni 2010

Min sambo öppnar alla dörrar. :-)


Har varit inne i stan och handlat inför helgen. Och på vägen hem blev vi lite hungriga, så vi svängde in hos kinesen. Problemet var bara att dom stängde kl 21.... Men dörren var fortfarande öppen så Björn gick in och frågade, och dom lagade mat bara för oss :-D snälla kineser!

tisdag 22 juni 2010

Träningspass


Zinnie ligger i hårdträning inför midsommar, som midsommarstång... :-o Jag tycker det går väldigt bra!

måndag 21 juni 2010

Fan...


Får jobba över bara för att jag måste stå och vänta i kö för vägarbete. :-(

fredag 18 juni 2010

Varierat


Dom här skivorna spelar jag just nu i bussen, lite varierat kanske? Japp, min musiksmak är väldigt blandad!

onsdag 16 juni 2010

Jomenvisst


Då åker man ju hit naturligtvis! Och här har vi spenderat hela dagen, kul men dyrt. Men nu lämnar vi detta stället för denna gången. Sambon är nog glad att vi inte stannar längre ;-)

Huuuu...


Varför går man upp den här okristliga tiden när man är ledig... ? ? Det kan man undra!

måndag 14 juni 2010

16 dagar!


Hade inget att göra så jag satte mig och saknade efter, det är bara 16 dagar kvar tills semestern! Tjohoo, nedräkningen kan börja... :-)

söndag 13 juni 2010

Gamla minnen...


Var på avslutning på agilitykursen på fm. Och Zinnie fick köra lite lätt. Så skoj men hon blev trött på en gång. På vägen hem såg jag att det var hästtävling på ridklubben och då var jag bara tvungen att åka in och kolla lite och återuppleva mina gamla glansdagar som dressyrryttare. Åhhhh vad kul det såg ut och vad sugen jag blev... :-( kanske nån gång igen.....

torsdag 10 juni 2010

Mums!


Har kört nonstop hela dan och kom i säng alldeles för sent igår så jag är så dj..la trött så det snurrar i huvet och ögonen går i kors. Tror ni man känner sig trafiksäker då? Nej inte ett dugg men sånt är jobbet... ! Och det är 3 timmar kvar... Det är därför jag unnar mig en stor god glass! Det tycker jag att jag är värd! :-D

onsdag 9 juni 2010

Jaaaaa


Är på klubben och tränar och äntligen får vi vara med och köra lite lätt! ! Zinnie tycker det är jätteskoj att få vara med igen!

En del börjar tidigt....


Zinnie har redan börjat ölpimplandet denna lilllördag... Vissa alltså :-o

måndag 7 juni 2010

Perfekt!


Utmärkta övningar för hunden när det ligger massa stockar så här. Här övar hon balans, självförtroende, gymnastik, rörlighet, lydnad, akrobatik och säkert en hel del annat oxå! Som sagt, perfekt! :-)

lördag 5 juni 2010


Hur djävla lovely är inte det här??? Ursäkta men, shit vad jag passar på att njuta av livet just nu! Zinnie oxå :-) Vilken underbar morgon!!!

tisdag 1 juni 2010

Plums!


Zinnie och jag har precis varit och rehabbadat. Eller rättare sagt, zin har simmat som en liten blå (eller svart) och jag har sprungit tid sidan om och hejat på! Och varit taskig och slängt leksaker som hon inte får tag på, jo då hon får dom efter en stund! Idag var det premiär på att vi självsimmade och det gick bara bra :-) nu är vovven nog lite trött och hungrig, jag får gasa på ;-)