fredag 30 april 2010


Yes, äntligen fredag, igen.... Zin o jag är och tar en liten skogstur, hon är så glad att hon får springa i skogen, det sura är att jag måste ta bilen hit. Zin får ju fortfarande inte gå så långt så att vi kommer hit till skogen per fot. En lite rolig grej hände förut på jobbet. Självaste rally legenden Kenneth Bäcklund kom och var bärhjälp åt mig med en rullstol. Jag känner ju honom lite genom Björn. Lite skoj tyckte jag :-)

måndag 26 april 2010

Provkörning :-)


Har precis varit ute och kört en grupp H volvo västing! Varva 8200 på växlarna, gött drag ;-) Det är fördelarna med att bo ihop med en motortrimmare, man får provköra och åka med i en massa häftiga bilar. Coolt!

Vitsipporna ute i backarna stå § (det fick bli en paragraf eftersom det inte fanns nåt not tecken ) :-o

Nu står jag här och ska besiktiga taxi bussen. Undrar om skräpet går igenom?

söndag 25 april 2010


Här har vi varit idag. En hundaffär i Frändefors. Det var hundens dag och då var det en dam där som skulle kunna känna om det var något fel på hundarna bara genom att känna på dom. Men det visade sig vara lite hokus pokus, hon kände på energierna i hunden.... Ja.... På Zinnie kände hon en kota som låg fel i ryggen och den rättade hon till. Får väl se om det gör någon skillnad. Sen sa hon att hon såg 40% sämre på ett öga, bara genom att hålla handen där kände hon det. Hmmmm. Lindas hund som har konstaterat dåliga höfter mm, kände hon inget fel på. Tja man vet inte om man ska tro på sånt där eller inte...

lördag 24 april 2010

En underbar morgon i skogen..


kunde det ha varit! Om det inte hade varit så förbannat svinkallt!!! VART ÄR VÄRMEN??? Jaja Zinnie är glad över en skogspromenad iaf :-)

fredag 23 april 2010

Lite coolt...


Är det att se dom här bjässarna dimpa ner från himlen rätt som det är! Men det är oxå vardagsmat för oss som bor här. Men bara för oss, för dom finns ingen annanstans i sverige. :-)

onsdag 21 april 2010

Oj


Vojne Vojne, tror jag kör in i ett oväder snart. Vad tror ni?

måndag 19 april 2010

Vårtecken?


Det tror jag bestämt det är!

lördag 17 april 2010

Agility


Är på agilitytävling i Lerum. Får ju inte vara med själv men är med som maskot till min kompis. Blir väldigt sugen på att vara med själv, men det är roligt att bara titta oxå :-)

fredag 16 april 2010

Veterinären


Dags för ett nytt besök hos veterinären i Göteborg. Bra och dåliga nyheter. Hon var bra i bak men fortfarande inte bra i fram tassarna. Fick med oss en massa ordinationer från vet. och en sjukgymnast. Samma tråkiga koppelpromenader mm. Så man är både lättad och deprimerad :-) :-(

Avi


Här kommer Zinnie och levererar postavier. Hon knäcker extra hos posten på fredagar :-). Någon som saknar en avi kan skälla till!

tisdag 13 april 2010


Är det inte helt underbart, klockan är snart åtta och solen är fortfarande uppe! Lovely! :-*

Vatten!?!?


Åkte förbi golfbanan och dom vattnade!? Det stod en hel hög stora spridare där och pumpade ut vatten. Ooook, jag i min enfald trodde det var rätt så blött ute efter all snösmältning. Men men jag hade väl fel, ut och vattna med er! ! ! :-)

måndag 12 april 2010

Snön som vägrade ge sig.


Det finns allt en del snö kvar här och där som inte vill försvinna i första taget. Det känns lite segt att fortfarande se "stora" högar med snö, samtidigt som man gottar sig i vårsolen!

lördag 10 april 2010

Den blomstertid nu kommer...


Har idag planterat lite vårblommor, mysigt! Det var soligt och fint i morse så jag blev lite inspirerad och åkte och köpte lite blommor. Men sen när jag kom hem så blev det molnigt blåsigt och iskallt. Suck!

tisdag 6 april 2010

Chevan!


Nu är han hemma, den nya pärlan! Och jag kan numera titulera mig chevaägare :-) Är han inte fin så säg? Och ja det är en han, det här är en riktigt maskulin bil. Inte direkt en tjejbil men men.... Han har en massa roliga finesser! Mmmm jag ska riktigt njuta av min nya fina bil! ;-)

måndag 5 april 2010


Påskkärringen i byn navigerade lite fel vid inflygningen häromdagen, då kan det gå såhär.... Vi ska hjälpa henne, snart, om några dagar... ;-)

lördag 3 april 2010

Är det här min nya bil?


Nej faktiskt inte, den här häftiga vackra pärlan såg vi nu när vi stannade på Rasta och åt lunch. Cool va? :-)

Halmstad


Åker bil ner mot skåne och Landskrona. Jag ska hämta min nyinköpta bil! Japp, det blev så, jag slog till. Alltid spännande med nya saker särskilt nya tekniska saker :-) nu ska jag bara bli av med min gamla bil oxå, någon som är intresserad av att köpa SAAB?