tisdag 30 mars 2010


Redan nedbäddad.... Björn har åkt på nån skit som han har smittat till mig. O det är ingen vanlig förkylning kände imorse att det var nåt på gång och det har bara blivit värre under dagen. Ont i varje muskel, ont i huvudet och allt som i en dimma. Så nu har jag tagit lite Kangjang två alvedon och tänker lägga mig o sova nu. God natt!

måndag 29 mars 2010


Zinnie får en extremt stor lust att bada när hon ser allt vatten ute på gärdet. Och det är ju en smärre insjö så jag förstår henne :-)

söndag 28 mars 2010

Ute o går.


Japp är ute och går utan hund, vad konstigt det känns! Men eftersom Zinnie fortfarande bara får gå korta Koppelpromenader så får ju inte jag nån motion alls längre. Och oj vad fort man faller ner i "åh vad skönt det var att bara slappa istället" träsket! Så idag tog jag tag i att röra lite på fläsket. Bara man kommer ut så är det ju gött. Jag är ju van att röra mycket på mig. Ps. har fortfarande lite lera från England på skorna :-)

fredag 26 mars 2010

Ösregn. ;-)


Gött iof för då försvinner ju snön fortare! Det var länge sen man använde vindrutetorkarna:-). Det var ju nån som spådde sol och 15 grader varmt idag, den snubben till jag va ett snack med, ösregn och 1 plusgrad är väl så långt ifrån man kan komma eller?

onsdag 24 mars 2010

Onsdagsmusik

MISSING- EVERYTHING BUT THE GIRL

Mmmm, hörde den här på radion igår och fick starka flashbacks från tiden jag bodde i USA, den här låten är helt underbar!

måndag 22 mars 2010

Fiskelycka :-o


Vi har haft en pump som har stått o gått för att tömma källaren på vatten och det hade tydligen följt med en liten krabat där i systemet som låg på backen bredvid. Inte nån större idé att filea upp den lille rackarn va? ;-) Är ledig idag och nu är team speedy på väg till Göteborg för att låta en ortopedspecialist titta på den lilla prinsessan! Hoppas på god tur och god prognos! Håll tummarna!

lördag 20 mars 2010


Är i Skåne och tittar på bil :-) här är en liten ledtråd....

Fan fan fan fan fan...


Det här är varför vårflod nr 2 är ett stort problem för oss! Trots att vi har grävt, fixat ledningar mm mm så i år har vi tydligen fått in vatten i källaren IGEN! Fan fan fan fan.. :-(

Vårflod nr 2...


Det här är inte bra, fortsättning följer....

torsdag 18 mars 2010


Grusväg! Ser ni, ser ni! Jag ser grusväg! Ursäkta men just nu är jag överlycklig över minsta lilla vårtecken :-)

tisdag 16 mars 2010

The real world


Ja så är det, tillbaka till verkligheten idag. Landade i sverige igår efter en underbar långhelg i England! Har haft fullt upp med alla djur som min kompis har så jag har inte hunnit sakna mina djur där hemma :-) Har gjort allt möjligt bland annat varit på puben, naturligtvis! Det hör ju verkligen england till. Och som sagt var vi ju på Crufts, världens största hundmässa. Det var stort och kul och massor av folk. Jag säger bara fyyyy faan vad segt det var att komma hem till all snön igen efter att ha sett våren, blommorna blommar och det är grönt på åkrarna osv... Och sen är det ju så underbart vackert i England oxå, jag älskar den engelska stilen!

torsdag 11 mars 2010

Resfeber


Japp nu ska jag ut och åka, sitter på Säve och väntar på ett plan som ska ta mig till England! Ska hälsa på min kompis som bor där och vi ska bla gå på Crufts, världens största hundmässa :-) KUl!!

onsdag 10 mars 2010


Idag Tanumshede, tomorrow någonting else :-). Var hos vet. förut med Zinnie, antagligen en skada på minisken i knät, en månad med medicin och Koppelpromenader. Stackars prinsessan!

tisdag 9 mars 2010


Projekt hitta kärra... Ja en kund lämna sin kärra här i höstas och nu måste JAG stå här och skotta fram den. Hmmmm.....

måndag 8 mars 2010

Pund!


Jajamensan, har precis varit på banken och hämtat ut lite pund :-) nu börjar allt bli klart för en liten resa :-o

söndag 7 mars 2010

Nu var det föreläsning igen


Japp nu sitter vi här och ska lyssna på en föreläsning igen, om hund naturligtvis! Vad om hund kommer jag inte riktigt ihåg just nu men det klarnar förhoppningsvis om en stund ;-) :-o

lördag 6 mars 2010

Usch!


Ett mycket användbart redskap men ack så tråkigt! Nån som har något tips om hur man gör dammsugning lite roligare?

fredag 5 mars 2010

Fredagsmys!


Zinnie och jag gosar i soffan. Mysigt! :-)