söndag 28 februari 2010

Kvitte kvitt


Efter Zinnies skador och vila så har jag äntligen fått börja gå lite korta koppel promenader igen. Skönt att få ut och röra på sig igen! Iallafall nu när jag ute så hör jag vårfåglar sjunga! Jag är inte på bra på vilka det är men kanske en talgoxe...? I vart fall så låter det helt underbart :-)

fredag 26 februari 2010

Wow


Kolla kolla kolla! Det har smält såpass att snön är borta och gräset syns! Jag har glömt åt hur gräs ser ut :-(

söndag 21 februari 2010

Julafton!


Vi är i Tråvad och firar julafton. :-) det låter konstigt men förklaringen finns på kortet! Systerson bestämde sig för att komma till världen 2 dgr innan julafton. Så vi kunde inte fira då. Så det fick bli idag istället med lunch fika och julklappar :-)

torsdag 18 februari 2010

Jag säger bara


Yippie! ! Mera snö och mera snöstorm! (sarcmarc) och ja det är stora snöflingor ni ser på fönstret....

tisdag 16 februari 2010

Hjärtegull


Zinnie åker buss med matte. Vi har varit hos veterinären och vaccinerat och undersökt hälta. Vila och medicin i ca 10 dagar. Trolig sträckning både fram och bak :-( stackarn kommer ha så mycket överskotts energi!

Avslappnad


Har "pryo" med mig idag, också. Så nu har jag satt honom på vänster sida och jag har satt mig på höger sida och gör inte så mycket. Förutom att hålla koll. Gött att kunna sitta här o inte göra nåt och tjäna pengar. Perfekt! Inte många såna dar man får....

lördag 13 februari 2010


I syartagen! Inte jag men mamma, hon hjälper mig att sy lite. Är hemma hos mamma o pappa och hämtar resväska, det är ju en resa planerad :-o mer om det senare.

fredag 12 februari 2010


Nu är det dags för ytterligare ett årsmöte. Vänersborgs brukshundsklubb. Och detta var det värsta årsmötet jag någonsin har varit på, och jag har varit på MÅNGA årsmöten.... En otroligt jobbig gubbe står där framme och mal och mal och mal... Suck! :-(:-(

tisdag 9 februari 2010


Sambon ringde precis och frågade vad jag gjorde. Jag åt en kola sa jag, och här är beviset! På kolan jag precis åt alltså, eller ja rent tekniskt var det ju inte exakt denna kolan jag åt, men en likadan... :-) den var väldigt god förresten!

måndag 8 februari 2010

Pain of salvation

ROAD SALT


Jäklars vad bra den här var. Den ska ju vinna hela skiten!! :)
Jag är ingen hårdrockare, men en sak är säker, hårdrocksgrupper kan verkligen göra feta ballader!!

Klicka på länken och njuuuut

lördag 6 februari 2010

Mmmmm


Nu lyxar vi till det och äter på kines restaurang i trollhättan. Mums! Jag tror jag kommer att bli mätt....

Jag kan flyga jag är inte rädd!

fredag 5 februari 2010

Kaaaaan...


...bli lite jobbigt att ut och åka med den här bilen! För jo det är en bil som skymtar där bakom massorna :-)

torsdag 4 februari 2010

Jösses


Vad jobbigt... Snöröjning av tak pågår. Känns jobbigt men ganska nödvändigt, det är ju massor av snö på taken.

onsdag 3 februari 2010

Priser


Har varit på årsmöte på hundklubben, det blev 3 st priser där! Plus god mat och trevligt sällskap. Många personer man inte träffat på ett tag eftersom vi varit på kurs på en annan klubb i en termin nu.

tisdag 2 februari 2010


Mera snö åt folket! :-) just när man trodde att det inte kunde bli mera så jovisst nu fylls det på rejält! Kom ett lager i morse och nu snöar det ymnigt och blåser så det har redan blivit stora drivor på vägen.... Kan bli spännande att vakna imorgon. Och spännande att ut o köra....