torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR!!





Tjaaaa, ungefär så, ha ett för dj....gt nytt år!! ;)

Zinnie säger brrrr


Har ni sett så söt! Jag får en föraning om hur hon kommer se ut när hon blir gammal och grå! Riktigt rått väder idag....

onsdag 30 december 2009

Tralalala


Här puttrar jag fram i 20 km och tittar på omgivningarna. Det går inte att köra fortare för vägarna här omkring är bedrövliga! Någon har kört med traktor när det har varit blött och sen har det fryst på,så då kan ni ju tänka er hur vägen ser ut..... så det känns som om att bussen med sina dåliga stötdämpare ska skaka sönder! Det hoppar o skakar o lever nåt alldeles förskräckligt! Suck....

Men halllllåååå


Vart är världen idag? Tjockt med dimma och massor av snö.... Idag är världen liten.

tisdag 29 december 2009

Min lilla rosa!


Min julklapp till mig själv ( fast inte helt och hållet, för jag fick pengar av mamma och pappa i födelsedagspresent ) var en liten laptop. Den är jättesöt, liten och den är rosa! Sitter just nu och försöker installera internet på den. Perfekt att ha en liten dator med sig när det inte är så mycket att göra, det är alltid något man kommer på under arbetstid som man skulle behöva kolla. Oxå har man inte tid att sätta sig när man kommer hem, men nu kan jag bara köra igång den lilla rosa o surf away! :-)

söndag 27 december 2009

Skottning pågår!


Suck vad det är tungt och jobbigt att skotta snö! ! ! Ville bara säga det ;-)

fredag 25 december 2009

Godmorgon o god fortsättning!


Syns jag i snön? Zinnie och jag har varit ute på en 2 h runda, nu busar vi i snön innan vi ska gå in och softa. Jag är ledig idag så det blir en härlig latar dag! Ha det så trevligt idag!

torsdag 24 december 2009

Häpp


Och så här firar jag jul, just det ....i taxin! Och alla andra sitter väl o tittar på den där galna ankan just nu gissar jag. Men men jag har sett det förut... Vad är väl en bal på slottet....

God jul !


Just det tänkte bara önska alla en god jul! Zinnie säger att hon vill att jag ska önska alla vovvar en god helg oxå! ;-)

onsdag 23 december 2009

Mera snö!


Gud vad mysigt det är ute nu. Det har snöat en hel del, och nu kommer det massor åt stora stora snö flingor! Och det är så ljust ute! :-) snacka om att julstämmningen infinner sig nu! Det är en alldeles speciell känsla ute nu så här kvällen innan julafton.... Ett mysigt lugn på nåt sätt....

tisdag 22 december 2009

Spöklikt


Det är allt lite spöklikt att gå över kyrkogården när det är mörkt. Men vad gör man inte för byrackans skull ;-) det är en mysig liten runda nämligen. Och nu börjar det snöa oxå. Det kanske är det där snöovädret fran skåne.... Kan bli spännande o se hur det ser ut imorgon bitti :-o

lördag 19 december 2009

Och...


Det här är anledningen till att jag inte fryser ett endaste dugg, ordentligt påpälsad! Jag hatar vintern men en dag som denna kan man inte annat än att njuta! Otroligt vackert!!! Och det är underbart att bara stanna upp en stund och lyssna på tystnaden och stillheten i skogen. ( Förutom när Zinnie gnager på pinnar bredvid då ) :-o

Vackert


och kallt... - 16 grader. Brrrr! Märker att tangenterna på telefonen är mycket mer tröga än normalt :-)

fredag 18 december 2009

Jaaaaa!


Är ledig idag! Helt otroligt men jätteskönt! Och nu är vi på IKEA. Ska förhoppningsvis hitta lite julklappar, har köpt några men jag har några kvar. Hittar kanske någon här eller i affärerna runt omkring. Nu har vi precis ätit och nu ska vi gå ett varv här :-)

Bilprovningen...


Nu står jag o väntar på att få komma hö på bilprovningen. Att åka dit med bilen är lite som att gå till tandläkaren tycker jag.... Det är alltid lika nervöst, hur många fel kommer dom att hitta? Det är nog för att jag får alltid en personlig relation till mina bilar. Fast den jag har nu känns faktiskt inte så personlig, han känns lite opersonlig, vi har aldrig klickat riktigt. Det är därför han nu är på väg att bli utbytt. Vi var o kolla på en ny bil igår, en riktigt, riktigt, riktigt COOL bil! Tänker inte avslöja vad det är för bil än.... ;-)

söndag 13 december 2009

Sol!


Nu är jag på väg mot en träningstävling på klubben. Luciahoppning blir det och det var det igår oxå men då var det "riktig" tävling i Götene. Rapport om det kommer på hemsidan strax! Får se om vovven är laddad för detta idag, igår var det lite si o så med det eftersom hon är skendräktig för tillfället..... Men solen lyser iaf! :-)

fredag 11 december 2009

Fredag! ! !


Gött nu är det fredag. Igen..... Även om man har hela dagen idag oxå att jobba så känns det väldigt mycket lättare när man vet att det är fredag. Det känns inte alls lika tungt att gå till jobbet. Fast jag trivs väldigt bra med mitt jobb, det är få dagar under alla år jag jobbat med detta som har känts tunga att gå till jobbet, och det är ju gött! Men det är lustigt det där hur mycket man kan påverka med bara huvet... Det psykologiska spelar stor roll och det är mycket man kan påverka bara genom att tänka "rätt". Häftigt!

torsdag 10 december 2009

Mitt ute...


I ödemarken känns det som om jag är nu. När man har kört mil efter mil rakt ut i buschen så börjar jag tänka när jag till slut möter en bil att wow, dom har bilar här! ! :-)

onsdag 9 december 2009

Nej nu blommar det!


Hitta precis den här blomman i rabatten! En typisk blomma att blomma i mitten på december eller? Mysko!

tisdag 8 december 2009

Bra lampor!


Här kommer det en Herkules... Syns kanske inte så bra men.... Det är bra att ut o gå när dom flyger kvällstid för då är det bra upplyst, nästan som dagsljus! ;-)

söndag 6 december 2009

Julgodis


Är hemma hos mamma o pappa och gör julgodis. Syster o systerson är här oxå o hjälper till. 6 olika sorter är gjorda och håller på att delas upp och paketeras.

Oj oj oj


Är inte ute o går morgonpromenaden förräns nu.... Men så blev det gaaaanska sent igår på julfesten oxå, eller tidigt i morse, beror på hur man ser på saken ;-) Gick o dansade mycket igår med högklackade skor så jag kände vad ont jag hade i fötter, vader och knän idag! Skönt att få på sig walkingskorna :-)

lördag 5 december 2009

Julbord


Nu är det julbord med jobbet. Den första maten är uppäten och nu väntar vi på lite efterrätt. Ingen höjdarmat tyvärr så det får nog bli macdonalds på väg hem ;-) men det finns snaps iaf, men den smaka ju rävpiss!

fredag 4 december 2009

Snö!


Det är lite lite snö ute idag o hunden är överlycklig! Hon älskar snö , jag... Not so much....