söndag 29 november 2009

Vad hände?


Från 10 plus grader och ösregn på kvällen till - 4 morgonen efter. Är det sånt som kallas väderomslag? ;-)

lördag 28 november 2009

Pvg...


Nu är vi på väg till kungälv på tävling. Blir tidigt idag. Tidig start! Gick upp kl 4... Suck!

fredag 27 november 2009

Nu...


Är det dags för fredagsmys! Vovven är rastad, ljusen är tända, tvn står på o idolerna står redo, soffan är tillfluffad..... Fredagsmys!

tisdag 24 november 2009

Sahlgrenska


i Gbg... Ja jag säger då det. Här har dom hållt på o byggt om hur länge som helst, men vad händer? INGENTING! Bygg lite mer parkeringsplatser kanske! Det behövs på ett sånt här stort ställe.

lördag 21 november 2009

JAG är överlycklig!!


Mängders mängders nya promenadstigar har öppnats för mina ögon. Underbara skogstigar med hela Vänern som utsikt! Går omkring med ett stort smile på läpparna på en 2h promenad. Lovely!!

Badtajm


Zinnie tyckte tydligen inte att det är för kallt att bada nu i mitten på november! Hon blev helt överlycklig när hon såg sjön vi gick förbi! Ingen kan anklaga henne för att vara en badkruka :-)

torsdag 19 november 2009

Tomt...


Japp. Här är det hund o husse fritt ikväll. Björn och Zinnie är iväg nånstans bortigenom och hämtar en kundbil. Så jag är alldeles ensam, lite skönt faktiskt ;-) men man skulle känna sig alldeles onyttig om man bara skulle lagt sig i soffan och inte gjort nåt, så jag gick ut i ösregnet och gick iallafall! Utan hund, känns konstigt!

onsdag 18 november 2009

Jaha...


Då var man i götet igen då. Regnigt idag. Göteborg är en mysig o oftast fin stad men den är inget rolig att köra bil g. Massor av korsningar o spårvagnar o mycket dåliga gator....nej den är en rörig o jobbig stad....!

måndag 16 november 2009

Pvg hem...


Jag hamnade i Torsby i vackra Värmland! O nu har jag vart där men nu åker jag därifrån. Det blir några mil bakom ratten idag.

Pvg Gbg


Japp, jag är på väg till götet i denna arla morgontimma. Men det är Simple Minds på cd-spelaren ( min o Björns autobahn skiva ) på full volym så det känns som en helt ok måndagmorgon! Godmorgon!

söndag 15 november 2009

Föreläsning


Nu sitter vi och förbereder oss för att lyssna på en föreläsning. Det handlar om . "hunden- nästan en artfrände till oss" med Per Jensen. Ska bli intressant.... Hoppas jag :-)

Vi går o går o går....


Vi är ute på en lång härlig söndagpromenad, blir nog lite över 2h i skogen idag. Det är inte så ofta jag hinner med långpromenaderna längre, det är ju ofta tävlingar o annat på helgerna. Mycket skönare idag, det blåser ljumma vindar idag. Gött! Det gick bra igår, rapport kommer på hemsidan senare. Lite senare idag står en föreläsning på programmet om..... hund naturligtvis! ;-)

lördag 14 november 2009

Lyx


Är på brunch hos Linda o Inga i Trollhättan. Riktigt gott! Snart ska vi bege oss av mot Varberg på tävling.

Brrrr...


Har redan varit ute och gått i mörkret och iskallt regn, var hemma för en halvtimma sedan...

Inte en människa syntes till, inte en käft vaken förutom jag o Zin....
Dålig stil tycker jag! Vad är det för ett slappt samhälle vi lever i!!!!! ;)

onsdag 11 november 2009

Mat!


Det var tur jag såg igår på mitt pass att idag blir det inte en chans till matrast. Så jag slängde ihop en liten matlåda imorse som jag nu får slänga i mig mellan två körningar här nere i Göteborg. Smaklig måltid önskar jag mig själv :-)

tisdag 10 november 2009

På utbildning


Sitter på utbildningsmöte med jobbet. Vi ska tydligen lära oss något. Hoppas det blir fika snart ;-)

En liten....


stund över har jag nu, så jag har öppnat min bok o ska läsa några rader.... Det börjar bli spännande!

söndag 8 november 2009

Snart dags....


för en liten träningstävling i Trollhättan!

lördag 7 november 2009

En härlig....


morgonpromenad i gryningen, blir nog en fin soluppgång om en liten stund. Det står 3 rådjur rakt fram på kortet men dom syntes visst inte så bra :-o

onsdag 4 november 2009

Humor! !


Den här skylten är humor tycker jag. Kan det verkligen bli halt vid vinterväglag? ! Nähää?! Den här skylten borde iof sitta överallt så slipper alla svenskar bli så förvånade varje vinter.

tisdag 3 november 2009

Test


Testar igen. Verkar som om jag har fått igång systemet så att jag kan mobilblogga nu oxå! Jippie! Tekniken är inte alltid så lätt.....

Test


Test

söndag 1 november 2009

Gosigt

Zinnie och jag har denna söndagförmiddag varit ute och traskat på en långpromenad, det blev 2,15h i skogen! Härligt!
Det var frost ute när vi gick men det hade tinat när vi kom hem, mötte saltbilen oxå.....
Också har jag sytt klart en egen hemmagjord beanbag till prinsessan och Zinnie ser ut att tycka den är jätte gosig!!